12 February 2015

Assalamualaikum..

Helo2... fuh! giler ko... dah lama sangat aku tak update blog.. hahahha... apa nak cerita ek? mcm2 dugaan dan cabaran yang Allah bagi kat aku... tapi semua tu aku kena terima dengan hati yang tabah.. wah! ko... mula2 dah bagi ayat sedih... hahahhaha... Actually, aku tak tahu nak start dari mana.. kekok pula rasanya nak share life dengan orang lain.. ngeeeee... gediks pula... hmmm... nanti lah aku update cerita satu2.. bila menaip ni, macam2 yang ada dalam kepala... otak miong plus mengantok sangat.. sebabnya malam tadi duk layan cerita Hindustan.. tak boleh blah betul makcik ni tau... tiap2 hari ada siaran yang aku nak tengok.. sampi aku rasa bebudak rumah tak boleh nak lepak kat depan.. hahahhaha.. tunggu la sampai aku cuti/tak ada kat rumah tu.. hehehehhe
hmmm.. ok lah.. aku nak start buat kerja.. macam lah busy sangat... arrghh! poyossss...
ok.. daaaaaaaa.. xoxo

No comments:

Post a Comment