18 December 2012

Kerja melambak tak hingat!



Assalamualaikum..

Tarikh: 18/12/2012

Masa: 10:18 am

Tempat: Office aka di meja sendiri..



Hurm... mengeluh kejap... dari minggu lepas lagi aku bertungkus lumus nak siapkan kerja & target sebelum cuti dah habis semuanya.. yeah! chaiyork wani! sebelum ni kalau bagi email report kat bos, dia akan cakap ok thanks wani.. tapi malam tadi bila dapat email "When can we accrue the 5Mil?" hoh! walla! sakit dada aku kejap sebab tak tahu nak reply email.. dalam kepala tunggang langgang ayat ni.. aku kata ok boleh hold dulu apa nak cakap kat bos.. bukan tak buat kerja tapi ada jumlah yang aku rasa kepala aku pun naik serabut.. boleh cabut kepala ni.. i need air!!! i need air!! fresh air.. ok.. boleh rasa nak hantuk je kepala ni kat meja yang penuh dengan kertas2 kerja.. huhuhu.. stress giler wei.. aku nak settle kan kerja ni sebelum aku cuti.. jadi, lepas cuti tak ada lah banyak kerja sangat.. aaarghhh!!! now, focus on what i need to do today.. & OMG my nasi lemak! tak makan lagi dari tadi.. sekarang ni nak kata diet tak ada lah sangat~ pagi2 dah melantak nasi lemak & sewaktu sedengan nasi... hahahha... result, perutku mengelebeh n kejap kecil kejap buncit.. hehehhe... sekarang ni pakai Inchloss felinna.. memang mujarab la.. cuma aku tak rajin nak sapu kat area2 mana yang perlu bertindak.. hari tu pun my doctor dah bagi hint kalau nak tambah kuantiti anak, kena kurus dulu.. ermm... kena fikirkan.. tapi nak teruskan perjuangan kuruskan badan sebab rasa dah macam godzila, gorila, adik beradik dia sekali.. huh! terasa sangat la besar..



Ok. stop here.. luv u~ ;)





No comments:

Post a Comment