10 September 2011

Gadjet + tertipu~

Aku memang suka gadjet.. macam2 lar.. kalau ada duit tu memang confirm beli ^v^.. yieeee... akibat terlampau sangat minat, sekali sekala aku singgah mudah.com.. selak punya selak terjumpa handphone yang unik.. ferarri flip phone.. warna kuning... terus aku deal dengan penjual.. tanya2 berapa boleh nego, boleh COD (cash of delivery) ke tak... dari harga RM430 dapatlah harga RM400.. terus aku bank in duit tu dengan harapan phone tu sampai seperti dijanjikan..
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

dan sampai sekarang handphone tak dapat, duit pun burn... sekarang ni aku cuma percaya pada COD sahaja..


love,

No comments:

Post a Comment