13 July 2011

Nur Kasih

Psssst~ elo2... hari isnin hari tu kan sempat lagi kita download cerita kat office... haaaa... cerita Nur Kasih, Nang Nak dan Karak... cerita Karak tu mak kita yang nak tengok.. sebab ada syahir.. hehehehhe... aku pun tak tengok lagi.. hati ni nak tengok dalam bilik.. tapi takut le pulak.. hehehe... yang cerita Nang Nak tu saja je nak tengk balik.. sebab sejak aku pergi lawat kawasan kat taman seri malaysia yang ada rumah2 melayu tu... ni cerita dulu2 la ye.. time tu time couple.. kitorang jalan2 kat area2 situ, cuci2 mata.. kena bayar tau! huhuhu.. tak ingat dulu berapa kena bayar.. pastu dah sampai area rumah2 asean, terpandang rumah thailand.. aku cakap macam ku pernah lihat.. tapi dimana ya? pikir punye pikir, aku baru teringat dulu masa aku kecil2 pernah tengok cerita Nang nak.. sedih wooo cerita tu.. cerita hantu.. eh, nanti kalau cerita kat sini aku lak yang seram sejuk.. dah le nak baik demam nih.. huhuhu... tapi memang teringat2 cerita tu sampai sekarang la... siap aku pergi download cerita tu untuk bawa balik ke rumah nak tengok ramai2... cerita Nur kasih pula, memang sedih... part Nur keguguran, cari suami dia kat negara arab, masa dah tua.. pastu aidil kena belasah dengan geng2 jahat sebab salah sangka.. dah lamaaaaaaaaaaaaa sangat aku nak tengok manjang tiket habis je.. last2 aku download je cerita tu... puas hati..hehehehe..

No comments:

Post a Comment