12 July 2011

Dari hati ke hati..

Hari ni aku rasa muka aku macam bertukar robot separuh muka.. disebabkan............. taraaaaaaaaaaa~~~ sakit gigi.. dah berapa hari aku bertahan.. dari malam tadi separuh muka berdenyut2.. pipi bengkak.. mata ke dalam.. tu yang aku rasa.. tapi bila tengok kat cermin, muka ok je.. semalam beli calsi-yum... 2 pek aku beli.. macam tak cukup tu.. huhuhu.. hari ni rasa nak cuti tapi tak kan asyik nak cuti je.. dalam kepala selagi boleh tahan aku tahan.. kang tak tahan kang aku cakap kat kak wai aku balik je la rehat.. dulu pernah kena sakit gigi macam ni.. lama juga aku bertahan sebab tak nak cabut.. takut T_T.... last2 kena juga cabut.. yang pergi temannya awok ni, cik abang.. huhuhu.. pergh!! memang sakit giler2 bila dah cabut tuh! dengan urat2 sekali dia tarik.. azab2.. ingatkan dah tak kena lagi dah.. rupanya kena lagi masa pregnant nih.. sekarang lain dah~ kena fikir keadaan baby juga.. selagi boleh tahan aku tahan... kalau tak terpaksalah cabut.. apa yang aku boleh buat sekarang ni, berdoa pada Allah biar kurangkan kesakitan yang aku alami sekarang ni.. tetiba lak nak meleleh air mata.. dugaan2.. agaknya kesan kena enjection hari tu kot.. awok tengah sabo nih~ tahan ye...

love,

No comments:

Post a Comment