22 June 2011

Terbengkalai..

Dah lama aku tak sentuh blog cerpen aku...macam tak ada feel nak karang cerpen... entah apa penyakit yang menjalar dalam badan aku ni, dengan erti kata lain malas.. hahahhaha... separuh jalan cerita tu... tapi dari dulu aku baca novel cinta, jalan cerita mesti ada scene bergaduh, merajuk, pujuk2, last sekali happy ending.. macam contoh novel yang baru aku habiskan pagi tadi tajuk cerita kasih yang suci.. banyak psiko dan perlukan kita mendalami watak yang ada.. bila cerita tu keluar di tv, aku ni imaginasi kuat boleh pula bayangkan watak novel tu sama macam pelakon kat tv.. lepas tu berangan macam2... contohnya beranganlah pasal aku dan husband aku ikut dalam watak novel tu... hehehehe... suka.. suka... peace~

love,

No comments:

Post a Comment