20 June 2011

Lihat kiri, lihat kanan...

Dah 2 mesej aku dapat wife dari officemate selamat melahirkan anak.. terselit di hati ni bila agaknya masa aku... dalam masa yang sama aku dan husband tak sabar nak tengok anak dalam perut ni.. harap2 kami berdua selamat... happy rasanya bila dia bergerak2 dalam rahimku.. aku sentiasa berdoa yang aku dapat pindah ke melaka dalam masa yang terdekat ni... memang tak larat ulang alik kl-melaka ni.. orang tengok memang senang dan tak ada masalah bagi kita tapi kita yang mengalami ni tak tahan untuk tanggung penat yang bukan dibuat2..

No comments:

Post a Comment