25 May 2011

Tiba2 pula...

Nak kata mengidam tak de pula... tiba2 nak kan orang bagi bunga dan coklat sebagai hadiah.. nak bunga besar pula tuh! uh! ape ke benda la ni.. tah ape2 tah.. ni dari pagi asyik 'srot2' sebab selsema.. sampai naik kejang2 perut aku... aduyaiii... bila nak baik ni? duduk kat aircond ni boleh buat aku lagi tak sihat dan nak tidur je... tadi pergi makan MCD dengan kak nana dan farah, berbual punya le lama... tengok2 jam kat laptop dah dekat pukul 2.. peluang nak buka FB dah habis.. last2 buka wireless dapat le menuai ladang kejap kat cityville tu.. nak menuai kat rumah pakai netbook tak syiok.. sebab skrin kecil.. kalau nak menuai kat opis ni kena pula cover2.. huhuhu... hari ni tak tahu nak buat kerja ape dulu lepas stop dari tengah hari.. blur kejap.. hahahah... ok la.. nak tengok 4 shared, download apa2 lagu.. sebab mengantok sangat dah ni... peace yo!

No comments:

Post a Comment