24 May 2011

Honeymoon bertiga?!

Kelas gitu~ kontroversi sangat ke tajuk atas... hahaha! hari tu 29/4/2011-housemate aku ada buat majlis kahwin kat perak.. tema merah mak ngah... hehehe.. memang cantik ko~ terbuka mata aku masa dia make up dengan baju pengantin dia... Fuh! berpeluh juga la sebab tiba2 tukang angkat dulang hantaran belah pengantin lelaki.. husband dia memang rapat dengan kitorang juga.. so, tak de hal lah.. memang kelakar sampaikan tayar depan kereta masuk lubang masa nak keluar dari parking gara2 salah parking.. hehehhe... memang cuak aku time tu... yang join aku satu kereta, kak shida and family, aku and husband.. Alang2 dah pergi perak, kitorang pun naik le Cameron Highland.. demam2 bawa perut pergi Cameron.. happy sesangat2... sebab nak sangat pergi tempat sejuk dengan orang tersayang.. tak tahu nak cerita excited bila Azmi turutkan bila idea ke Cameron keluar dari kepala otak ni.. hehehehe... lain kali nak pergi Genting pula boleh tak? hehehehe... Rambang mata bila tengok bunga2 kembang mekar.. berwarna warni.. dengan bentuk2 strawberry tak kira lah bantal ke, belon ke kiri kanan ada...Kitorang duduk satu apartment.. ade 3 bilik.. 2 bilik besar 1 bilik kecil.. tak payah buka kipas atau aircond.. memang 24 jam sejuk memanjang... kak shida, aiman dan cik mael duduk satu bilik dan aku, azmi satu bilik... satu malam RM250 siap ade Astro... ade water heater.. memang best dan puas hati walaupun kitorang duduk satu malam... Duduk sana menghabiskan aktiviti pergi kedai2 baju tepi jalan masa waktu malam.. bila esoknya, kitorang check out dari apartment dan lepas bagi kunci kat tuan rumah, kitorang pergi cari ladang teh boh dan ladang strawberry.. akhirnya~






tadaaa~~ kami berdua...



peace yo!


uh? bertiga? hehehe...

puas hati dapat makan ais krim strawberry..


kak shida and family

nak juga kat pokok kaktus.. hahahaha

utk semua..

ambil tu biar berlebih2... hehehe..



kenangan kami walaupun tak tidur kat situ... ;p










love,


















No comments:

Post a Comment