27 April 2011

Saat yang paling merimaskan...

Rezeki Allah bagi ni aku bersyukur sangat2 sebab bagi aku tempoh aku nak dapatkannya lama... jadi kena jaga baik2.. Sejak dah masuk 4 bulan ni, rasanya makin hari badan aku tak larat dah... tapi aku kuatkan badan sebab aku kena guna tenaga banyak sebab kena ulang alik melaka -> kl.. dugaan betul.. duduk kl sorang2 pulak tu.. nak minta tolong orang susah sikit sebab aku tak nak menyusahkan diri orang lain.. psss, aku tak suka orang buat muka depan aku macam aku terlampau sangat bebankan masalah aku kat dia.. T_T tadi aku dah macam nak pitam dan aku tak tahu nak buat apa lagi.. rasanya badan da seram sejuk walaupun duduk dalam aircond.. huhuhu... lepas tu decide aku amik bantal baring kat meja tapi still sama macam tu jugak.. last2 aku pergi surau baring kejap sampai terlelap, bangun perlahan2 terus pergi solat zohor.. bl aircond terlampau sejuk, kepala aku start pening berpusing.. rasa macam opis ni berpusing 360 darjah.. pernah sekali pergi migration... masa tu aku dah 2 bulan.. masa sampai kat site ok je.. belum sampai pukul 12 tengah malam, aku dah rasa gegar kat otak aku ni.. pening semacam.. banyak kali nak terbelahak.. aku call faiz tak tahan la macam ni.. ni last aku g migration.. agaknya alergi dengan suaca sejuk... baby aku ni suka cuaca warm2 neil kot.. hehehhehe..


love,

2 comments:

  1. salam..akak...sbar ye kak..dugaan sume tu..pape pun jge bby baek2 taw..btw knpe xnk pindah melaka je?? ssh la dok sorg2 kt kl...

    ReplyDelete
  2. nk balik mlk tapi tak dapat2 lg.. huhuhuhu

    ReplyDelete