21 March 2011

Masa untuk bercuti~~~

Dari sehari ke sehari, aku nak ajak husband pergi tempat2 dah lama aku nk berduaan dengan dia... tapi ada je hal yg tak dapat nak elak.. macam ada something je... hahahahaha... kalau dulu teringin nak pergi berdua.. tapi sekarang rasa lagi seronok kalau dapat pergi bertiga.. hehehhe..

pilihan pertama : genting~~


pilihan ke 2 : bukit tinggi~~

pilihan ke 3 : pulau perhentian @ pulau redang~~

Tapi kawan baik saya farah kata, kalau nak pergi pulau2 ni kena hold dulu sebab kerajaan tengah buat tanda berjaga2 sebab tsunami kat jepun.. bahaya le gitu... kang tengah syok2 berduaan datang dugaan... mana nak lari.. walaupun Malaysia dah mengalami tsunami tapi kita kene berjaga2..
love,


2 comments:

  1. akak pegi bukit tggi la..mesti best..klw genting tu mcm da biasa sgt...

    ReplyDelete
  2. hehehe.. da g genting da sebelum ni.. tp ngan kengkawan.. dgn husband x lg.. huhuhuhu

    ReplyDelete