25 January 2011

Penantian untuk percutian!

Hari tu sempat juga la aku jalan2 ngan budak rumah bersama husband masing2 ke Melaka.. Ye melaka~ macam lar tak de tempat lain nak pergi.. hahahaha.. memang happening sebab anak kak shida si Aiman ikut sekali.. dengan karenah dia, kalo tak dapat berguling la dia kat situ.. pening kak shida ngan cik mael.. eza dan cik yie buat hal sendiri.. aku ngan cik mie buat biasa je.. hehehehe.. hujung bulan 2 ni kitorang nak pergi genting pula.. maybe tidur kat seri malaysia genting.. tengah bayangkan keseronokan tu.. hehehehe.. plan punye plan, hujung bulan 5 kami semua akan pergi pulau.. honeymoon dengan pengantin baru.. harap2 eza dan cik yie tak tangguh lagi tarikh kawen diorang.. sebab risau gak diorang ni macam tak prepare langsung.. relax je.. huhuhuhu.. nanti lar aku masukkan gambar kami...

Love,

No comments:

Post a Comment