26 December 2010

Facebook?!!!

Sejak dah join facebook ni, aku dah terlanjur dengan game-game ni dengan excited tambah lagi beria-ia nak kalahkan jiran aku aka atau @ kawan-kawan aku yang ajak fight.. hahahahha.. antaranya cityville, farmville dan bermacam-macam ville lagi... termasuk baking life, cafe life dan sekutu dengannya.. ada yang aku buat tak tahu je sebab dah dapat game baru.. member-member invite aku.. mentelaah lah aku pasal game tu sampai dapat kalahkan diorang.. kahkahkah.. dengan bangganya aku kata " sape suruh korang add aku sebagai neighbour?" aku akan sedaya upaya nak rest dan relax kan diri disamping suami tercinta... dan berusaha nak penuhkan harapan famili aku dan famili mertua.. ehem..ehem.. hehehhe..

No comments:

Post a Comment