22 October 2010

Tragedi misteri menimpa!

Jadual kerja saya memang penuh sangat.. yang ada masa rehat cuma sabtu dan ahad je.. tu pun sibuk juga melayan kerenah husband gilir-gilir balik rumah mertua.. penat dari segi kewangan dan mental fizikal.. arrrggghhh!!! think positif.. kenapa saya tak dapat kebahagian macam orang lain? Cemburu tu ada.. sentiasa ada dalam setiap wanita yang dah berkahwin.. nak kan rumahtangga yang bahagia aman sentiasa.. nak berontak dalam hidup tak boleh sebab saya bukan lagi single mingle macam dulu-dulu.. sekarang ni saya hanya mahukan ketenangan dan tiada stress.. jadual kerja hanya padat sampai bulan 12 ni.. rasa macam nak pindah je ke melaka.. tapi sayang sangat kat department ni.. macam mana ni??

love,

No comments:

Post a Comment