09 June 2010

Sekian lama.. Dating~

Semalam kami berdua dating ke Bandar Melaka.. ni bukan honeymoon ye~ saja je jalan-jalan.. sebab selama ni kami cuma dating kat rumah je.. hehehhe... kami pergi bandar hilir, dataran pahlawan, fikir nak naik bot tapi simpan dulu hasrat sebab kami nak naik dengan farah, faiz dan ratna... kitorang tunggu korang tau! hehehhe... sampai melecet kaki dan tak larat nak jalan... apa lagi cik abg papah sampai kat foot spa.. 15 minit rm10.. relax sikit kaki.. tapi rasa geli-geli.. memang best.. sekian lama saya nak buat foot spa akhirnya dapat.. thanks to my lovely husband.. aduh! mengantok tahap gaban dah ni... hari ni masuk office sorang je.. nak pergi makan tak ada member... perut lapar berkeroncong... huhuhu









3 comments:

  1. Wahhhh dah ada husband ye.........Dulu gambar jauh2 je..Skrg muncung2 molot lagi.....

    ReplyDelete
  2. kak wani mane gambar kwen nak nengok ni hehehe

    ReplyDelete