29 April 2010

Blur and confius...


tak sesuai dengan tajuk entry kali ni.. saja je buat suspen.. ^O^ yeeepiiii! minggu ni balik kampung setelah sekian lama duduk di KL.. hehehe.. Bersiap sedia untuk menanti hari debaran.. dah terasa dah sekarang ni..sambil-sambil tu saya compare gambar saya dulu dan sekarang.. hahahha.. kesian kawan-kawan dan budak rumah terpaksa melayan karenah gila saya ni.. hohohoho.. I'm so sorry.. So, antara bersedia dan tak bersedia saya perlukan seseorang yang dapat memahami saya waktu sekarang ni.. hatiku halus ok.. sekali orang buat silap habislah.. memang berkecai macam kaca jatuh dari tempat tinggi.. bayangkan keadaan kaca itu.. semua orang sibuk menanya saya bila tarikh keramat saya.. muka saya ni dah tunjukkan saya ni gatal nak kahwin ke? hahaha... malu tak terkata.. mulut terkunci untuk berkata apa-apa dan pipi merah menyala menahan malu.. huh! ayat berbunga tengah hari ni.. saya keluar awal dari office hari ni.. jadi doakan saya selamat pergi dan balik.. dalam hati penuh dengan rasa tak sabar tengok anak angkat baru (kucing aka hello kitty) dan perubahan rumah yang mak dan ayah siapkan.. hehehe..

love,

2 comments:

  1. woit.. lawa picture kat atas tu.. i loike..
    aku save date kawen ko babe..
    tapi kad aku nak!!

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ok.. nnti aku bg.. aku x tgok2 pon kad ko.. sj nk simpn... huhuhuhu

    ReplyDelete