19 April 2010

Aarrghhh pening!!



Saya tak tahu nak pergi mana untuk lepak dengan kengkawan saya hujung minggu ni.. Antara melaka atau Genting.. sekarang last minute nak pergi pantai timur.. kalau pantai timur penat badan je pergi sana.. kalau melaka transport pula halnya.. kalau genting, ermm tak ada hal cuma cik abg saya ni tak bagi pula.. aduyaiii.. ajak join tak nak pula.. tu yang malas nak bagitahu dia apa aktiviti yang nak buat hujung minggu.. kita orang baru bergaduh malam tadi.. kuar sekejap pun dah nak marah.. tu baru cari kain alas dulang kat Jalan TAR.. bising-bising sebab saya tak angkat call dia.. mana nak dengar.. telinga duk pasang MP3.. lepas tu apa lagi mengamuklah saya malam tadi.. dia macam tak pernah hargai selama saya duduk di sisi dia.. dia dah tahu situasi saya, perangai keluarga saya tapi masih lagi nak bandingkan saya dengan couple-couple yang lain.. alasannya kami jumpa 2 minggu sekali je.. keluar pun payah.. tak boleh nak tunggu lepas kahwin ke? tinggal lagi sebulan je.. saya nak keluar dengan kawan-kawan sebab saya fikir lepas ni bila lagi dapat keluar sama-sama.. saya sendiri sakit hati tengok perangai orang yang macam budak-budak ni.
love,

No comments:

Post a Comment