22 March 2010

mak oiii 2 bulan???

Dah lama tak update coz sibuk main FB.. hahahha.. ramai juga member-member yang lost contact.. semua tanya bila nak kahwin.. Hello, tinggal lagi 2 bulan saya akan jadi isteri orang.. wahahahhahah... dalam hati tak sabar, gugup, takut, dan macam-macam lagi la.. ye lah.. jadi isteri ni kena berubah segala persepsi tentang kita.. transformasi diri la katakan... saya dah start sibuk sikit-sikit.. nak buat persiapan hantaran untuk si dia.. saya harapkan majlis saya berjalan lancar dan direstui oleh Allah.. saya harapkan itu sahaja.. saya tak suka plan last minute... nanti kelam kabut.. tu kadang-kadang orang kata saya ni mengelabah.. memang betul pun.. itu kalau plan tak kena tempat.. sekarang ni tengah nak cari kasut untuk bersanding.. saya salah cari kasut.. huhuhu.. dan juga kasut untuk majlis di pihak lelaki.. risau juga ni.. ok lah.. nanti saya update lagi kalau saya free.. okies... da~

love,

3 comments:

  1. gedix ko nok..ko da nak jadi bini org...hahaha

    ReplyDelete
  2. Angah : ko ni nok.. jgn le cite dikhalayak ramai... malu mak ni nyah...

    Tiqah : aku da jadi macam ko da....

    ReplyDelete