09 December 2009

di mana mereka??


dari dulu saya selalu cari siapa kawan baik saya.. siapa musuh saya.. siapa benci saya.. siapa sahabat saya.. siapa sayang saya.. tapi setiap manusia sekelip mata je berubah.. tak kiralah orang itu kenalan kita atau tidak.. sepanjang hidup saya 24 tahun ni macam saya lalui.. dihina, di rendahkan, dipulaukan, disayangi, dimarahi, tertekan dan macam-macam lah.. sekarang ni saya tak tahu kenapa saya selalu sakit.. sakit kepala yang teramat-amat.. berdenyut-denyut... tak kira masa.. pada masa ni saya tak tahu nak cerita pada siapa.. keluarga @ kawan-kawan??? kadang-kadang saya rasa macam tak dapat tahan kesakitan yang dialami...
love,

3 comments:

  1. sabar la k wanie..
    aku pun ade rasa cam ko..
    sebab tu aku suka sendiri..
    tenang kan fikiran dan cari diri sendiri..
    memang kita takkan rasa hepi wanie..
    kita kena cari gembira tu sendiri..
    yang mungkin orang tak faham tapi cukuplah kalau kita sendiri je faham dan tau ape yang buat kita happy dan hidup...

    erm.. sorry if aku bukan kawan yang baik untuk ko k.. sorry...~ apepun sepanjang ko kawan aku, aku sayang ko k wanie.. jaga diri..

    ReplyDelete
  2. ko mmg kwn baik aku tiqah.. aku sentiasa ingat kengkawan aku.. thx

    ReplyDelete