29 October 2009

Rahsia Ciuman Seorang Lelaki

Tahukah anda, apakah rahsia disebalik ciuman seorang suami atau pasangan anda? Sebenar nya ada sesuatu yang tersirat disebalik setiap ciuman yang diberikan kepada anda. Kalau nak tahu apa dia, bacalah lagi sehingga habis.......zessss!!!!!

CIUMAN DI DAHI
Selalu kita saksikan seorang lelaki mencium pasangan nya di dahi. Terutama nya selepas akad nikah. Itu bermakna dia begitu kasih terhadap pasangan nya. Bagi wanita yang menerima ciuman sebegini, pasti dapat rasakan getaran kasihnya begitu syahdu. Maklum la baru dapat.

CIUMAN SAYANG
Jika lelaki mencium pipi pulak, itu bermakna lelaki tersebut amat menyayangi pasangan nya. Jika suami baru pulang dari kerja, lalu menghadiahkan satu ciuman dipipi pasangan nya, itu bermakna dia sangat rindu dan sayangkan pasangan nya dan cinta nya tetap bersemi.

CIUMAN CINTA
Apabila lelaki atau suami memberi kucupan dibibir pasangan wanita nya, itu bermakna ciuman cinta sedang di tebarkan kepada pasngan nya. Pasangan nya tetap dicintai nya sepanjang masa bahkan semakin hangat sehangat ciuman yang terhinggap.

KUCUPAN DARI BELAKANG
Pernahkan anda menerima kucupan dari arah belakang secara tiba tiba dari pasangan anda? Contohnya sedang anda mencuci pinggan, tiba tiba pasangan anda menerpa dari arah belakang dan mengucup tengkuk dan pipi anda. Ini menunjukkan betapa pasangan anda begitu geram terhadap anda. Pasti anda juga terasa terngiang bulu roma di saat itu. Namun anda pasti terasa senang hati kerana tahu betapa sidia sentiasa mengidamkan anda.

KUCUPAN LUTUT
Apa jenis lelaki tak tahu lah. kerana sanggup mencium lutut pasangan nya. Biarpun masih beralaskan pakaian, itu tandanya sudah teruk benar minatnya terhadap pasangan nya. Dalam situasi ini, mudahlah si wanita mengambil kesempatan kerana dia akan mengikut sahaja terhadap setiap kemahuan pasangan nya. Sabor ajelah.

CIUMAN DI HUJUNG KAKI
Yang ni lagi teruk. Amat jarang di lakukan oleh lelaki yang normal. Jika berlaku juga perkara ini, ia sudah di kira luarbiasa. Ini bermakna lelaki berkenaan sudah terlampau merendah diri dan terlampau memuja pasangan nya. Pasti nya pasangan nya menganggap si lelaki seperti ini boleh di perlakukan apa saja. Tapi tengoklah juga. Lelaki sebenarnya amat pandai berlakon. Mungkin dia berlakon untuk mendapat perhatian pasangan nya tetapi hakikat nya dia tidak sebegitu. Apa pun perkara sedemikian tidak seharusnya di lakukan.

CIUMAN SELURUH BADAN
Bagi yang suka cium satu badan ni, saya tak dapat nak tafsirkan. Sesiapa dapat tafsirkan boleh lah kita bincang bersama. Ok.
love,

No comments:

Post a Comment