14 October 2009

AMOOREA 3 MINUTE FACIAL BAR

S: Bagaimanakah cara yang betul menggunakan sabun AMOOREA?
J: Mudah sahaja, cuci tangan dahulu, gosok sabun AMOOREA pada tapak tangan hingga keluar buih yang pekat dan guna air yang sedikit sahaja. Sapu buih pekat sabun pada seluruh permukaan muka dengan mengurut arah ke atas. Lebih elok buat urutan (bulatan) dari bawah mata ke bahagian atas muka beberapa kali. Sapukan juga di bahagian leher dengan urutan ke belakang leher. Biarkan selama 3 minit dan anda akan merasa sapuan sabun tersebut hampir mengering sendiri. Bilas dengan menggunakan span muka dan air yang bersih. Gunakan sabun AMOOREA sekurang-kurangnya 2 kali sehari (pagi dan malam).

S: Bolehkah sabun AMOOREA digunakan oleh bayi dan kanak-kanak?
J: Sabun AMOOREA boleh digunakan oleh semua peringkat umur dari bayi hingga dewasa kerana sabun AMOOREA mempunyai pH yang nuetral dan selamat digunakan.

S: Apakah kelebihan lain menggunakan AMOOREA?
J: Selain untuk penjagaan muka, sabun AMOOREA adalah sabun kesihatan ‘All-In-One’ yang boleh digunakan untuk penjagaan dari hujung rambut hingga hujung kaki (head-to-toe). Anda boleh guna sabun AMOOREA sebagai shampoo rambut, merawat masalah kulit dan mencuci seluruh badan.

S: Adakah sabun AMOOREA boleh diguna sebagai syampoo rambut?
J: Sabun AMOOREA boleh diguna sebagai syampoo rambut dengan menggosok sabun hingga mengeluarkan buih dan gosokkan keseluruh bahagian kulit kepala. Sabun AMOOREA mampu mengawal pH kulit kepala dan menghilangkan kelemumur, kegatalan, mencantikkan dan melembutkan rambut tanpa memakai syampu biasa serta perapi tambahan.

S: Sabun AMOOREA diperbuat dari bahan apa?
Dan adakah dari bahan-bahan yang halal untuk kegunaan masyarakat yang beragama Islam?
J: Sabun AMOOREA terhasil daripada bahan pemberian/hadiah dari alam semula jadi dan ratusan herba, bahan organik, hormon tumbuhan, antibiotik semula jadi dan bercantum untuk mengeluarkan satu bahan yang pekat dan kaya dengan bahan-bahan organik semula jadi iaitu ’Moor’. Bahan-bahan organik semulajadi inilah menjadikan ’Deep Moor’ suatu keajaiban therupatik dan wajah menjadi lebih muda serta dapat merawat penyakit. Oleh kerana bahan semulajadi ini maka sabun AMOOREA selamat digunakan, suci dan bersih.

S: Kenapa sabun AMOOREA mudah dan pantas meresap kedalam kulit kita?
J: Moor yang terkandung di dalam sabun AMOOREA telah dikaji dan terbukti bahan ini akan meresap secara mudah kedalam kulit dan tisu, serta kukuh dan kulit akan neutral (natural PH balance) dan menambahkan kelancaran darah kedalam kulit. Sabun AMOOREA menggunakan kaedah gabungan unik ‘Moor’ dan faktor Hma (algae) dan kaya dengan herba dan nutrien bergabung dengan kaedah nano yang sangat halus membolehkan bahan-bahan semulajadi menyerap dengan pantas ke dalam lapisan kulit.

S: Apakah kesan yang paling baik sabun ini boleh membantu bayi?
J: Sabun AMOOREA sangat berguna dan membantu ruam lampin, gatal-gatal kulit dan mandian untuk bayi.Anda boleh mencuba 1 bar, separuh bar atau 1/4 bar atau 1/8 bar....

S: Adakah sabun AMOOREA ini boleh digunakan oleh lelaki dan wanita?
J: Ya. Sabun AMOOREA boleh digunakan oleh lelaki dan wanita termasuk bayi, kanak-kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

S: Berapa lamakah kesan parut, kusam atau lebam boleh dihilangkan?
J: Bergantung kepada cara dan bilangan penggunaan produk ini, sekiranya anda menggunakan sabun AMOOREA dengan kerap dan konsisten maka kesan-kesan akan pudar dan hilang dengan cepat.

S: Bagaimanakah cara-cara menggunakan sabun ini untuk masalah kulit dan badan berbau?
J: Gunakan sabun AMOOREA ini untuk mandi dan cuci bahagian-bahagian yang mempunyai masalah tersebut. Anda juga boleh gunakan sabun ini untuk mencuci bahagian ketiak dan biarkan selama 3-5 minit dan bilas. Anda akan dapati bahagian ketiak dan badan tidak akan berbau lagi dan tidak perlu menggunakan deodarize.

klik link ini..
http://amoorea3.blogspot.com/2009/07/testimoni-bergambar.html

kalo ade sesiapa yg nk order, sila email saya ke wanie_aznie@yahoo.com

HARGA AMOOREA BAR
1 bar ---->> RM90.00

1/2 bar ---->> RM50.00
1/4 bar ---->> RM25.00
1/8 bar ---->> RM15.00

love,

No comments:

Post a Comment