08 September 2009

Kekayaan dengan Menggunakan Jari


Kekayaan dengan Menggunakan JariHai!Marilah kita bersama-sama mengecap kejayaan melalui satu perkerjaan yang mudah.Jangan risau dengan hanya membaca e-mail sahaja anda akan dibayar.Caranya mudah dan ingat anda tidak diminta untuk melaburkan satu sen pun dari duit anda.Akan tetapi, anda diminta untuk membacakan e-mail yang dihantar oleh penaja kami.Mudah bukan.Untuk mengetahui lebih lanjut sila ke halaman dibawah ini.



Cara-Cara Memperolehi dan Mendaftar!

Jangan Lepaskan Peluang


Klik banner dan baca email boleh dapat duit.

Cubalah! NAK CUBA KERJA SENANG.? BUAT DUIT DENGAN HANYA BACA EMAIL DAN KLIK BANNER!!! TAK PERCAYA ??? Ini percuma tapi kena rajin la baca email. Kalau nak duit, Kena la rajin baca email yang korang dapat dr site yang nak bagi korang duit ni. Ini Percuma tak payah bayar....1 sen pun. Korang cubalah dulu, klik kat link kat bawah ni ok? http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=putri28


Firstly, saya nak kenalkan korang ngan satu website yang membolehkan korang sumer dapat extra money.. x kire la korang student ker, dah keja ker @ mganggur...\
sume bleh dpt.

BARU SIGN UP je dah dapat BONUS USD$500.. ni dlm nilai USDollar, kalau dlm Ringgit M'sia dah RM2000.. cube la korg bygkan sdiri...byk giler kan ?!

(Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun, TAKKAN RUGI, SIGN UP FREE, dapat BONUS $500 lagi direct ke account lepas sign up) Korang sumer hanya perlu SIGN UP!! Kitorg buat ni pon smbil2 je....nak cr duit lebih2 sket dan surf punyer surf jumpe la website ni http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=putri28

Lps sign up, kitorg try2 la tgk account tu.. punyela tkejut..dlm smggu je, account kitorg tetibe dah ade USD$1000 iaitu RM4000.. Korang ikut steps yg kitorg dah translatekan dlm bhs mlayu bg menyenangkan korg. sbb bhs diorg guna tu bebelit sket..pdahal steps die mudah je. okeh! X nak buang mase lg.. tgk dulu steps die k..


CARA-CARA NAK DAFTAR?.

Steps dia mudah jer...



2. Klik kat 'Sign Up.' (Sebelah kiri website tu).


3. Taip alamat email korg. Nnt diorg akan send kt email korang utk sahkan.


4. Tutup (Close) laman tu.


5. Pastu..pergi tgk kat email korang. (kalau takde, tengok kat bulk mail atau junk mail) akan ade pkataan ni. 'boffopaidmail. com sign up URL'. then, 'Click'. La kat URL tu.


6. Kat ctu ade 2 link. korg klik je kat link yg ptama tu.(yang atas)


7. Lepas tu, akan keluar laman boffopaidmail. com yang mula2 korang taip alamat email korang tu.


8. Klik dkt 'Sign Up'.


9. Isi borang dia bagi..


10. Sampai dkt cara nak byr..korg pilih je melalui PayPal. Kalau takder PayPal? Pilih sahaja Check. Kat bahagian no kad kredit tu,biar je kosong. Pastikan nama dan alamat anda adalah betul agar cek tersebut dapat sampai di pintu rumah anda!!!


11. Lepas isi..klik kat 'Member Sign In'.


12. Masukkan Username ngan Password yg korang tulis dlm borang td.


13. Kat ctu korg akan nmpk account korang dlm tu ade $500...haaa, btolkan kitorg ckp td?


14. Then, klik dkt 'paid2click' .


15. Kat ctu akan ade 7 banner. Stiap 1 banner korg klik, account korg akan btambah $10.00 @ RM40.00... utk klik banner ke 2 tggu smpai dia abis surf (lbh kurang dlm 30 saat.


16. Klik smpai abis.


17. Klik kat 'Earnings stats'?


18. Tgkla bape krg dpt dgn hanya klik kat banner. SENANG KAN??!!


19. Utk tambah duit korg dlm account tu..korang just invite mmber dgn 1st step korg msk td?just tulis dia nyer email.


20. Setiap hari pastikan korang klik dan baca iklan yg dia hantar ke email korang atau pun buka terus akaun korang yg dah berdaftar dgn www.boffopaidmail.com.... utk buka akaun, klik kat "member sign in" dan masukkan username dan password korang sebelum ni. Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan yg tersenarai kat situ. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 200 saat atau lbh kurang 3-4 minit. Lps tu baru close dan buka iklan yg lain. Setiap iklan/email tu bernilai US$200 Dollar atau lbh kurang RM700.00 duit Malaysia.....tak nak????????? ??


21. Utk tahu jumlah duit korang yg terkumpul, klik kat "Earning Stats" Daripada korang sumer dok buang mase dok main FRIENDSTER atau MYSPACE @ atau sebagainya tu, baik korg wat ni. bley gak untung. Ringankan beban mak bapak...iye idak???..hulurkan tgn ringankan beban...


HARUS DIINGAT!!!! Jgn riso, duit yang korang dapat ni HALAL?.ni atas usaha korang nak dpt duit tu, korang tlg PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 BOFFOPAIDMAIL, BOFFOPAIDMAIL bg la KOMISEN kat korang. Same je kalau korang jual barang dr umah ke umah, cm jurujual.. tlg kempen barang. klau dapat ramai pelanggan, syarikat akan byr lebih komisenkan?? same je kan? ni zaman ape?? korg sggup ke menjaja dr umah ke umah???? skrg zaman ni e-Bussiness ler? x yah penat2 dok jln sane sini..tebalkan muka promote brg kat org. Kalau org nak beli..okla kan, bebaloi ngan penat?klau org x nak beli??cmner? x ke membazir air liur jer. Kat cni JUST SURF WEBSITE diorang,..

kire TLG PROMOTE brg2 diorang la. Dan korang dpt komisen? cmtula al-kisahnyer? faham btol2 yer.

No comments:

Post a Comment