19 August 2009

terima kasih sume...

aku kekadang tu sedih gak member2 aku pijak kepala aku sesuka ati aku.. diorg x ingt ke kalo diorg ade mslh aku terus je dtg.. tp aku x kecik ati kalo member aku x selesaikan mslh aku cpt..tp bila kengkawan sendiri mendoakan kite mati, cite hal aku dari belakang, buruk2 kan aku samapi org lain x suka pd aku, tu da kira agak melampau.. kalo x suka perangai aku ckp depan2.. jgn main cucuk org sana cucuk org sini mcm dengki.. cite psl sahabat aku yg sorg ni si ira.. bila aku kwn ngan dia org mcm x suka.. kwn aku tu ade kacau ko ker? sampai nk pandang serong kat dia.. aku th sape tapi aku x nak cite.. biar jd diari idup aku.. aku x nk aibkan org.. n x sk aibkan org.. biar org aibkan aku.. aku x kisah.. aku blh idup.. cuma aku x blh idup tanpa famili aku... aku x nak persahabatan aku ngan ira putus sbb org ckp bukan2 psl kitorg.. hrp2 x de.. famili dia pon da jd famili aku.. bl kedatangan org baru ni sekali sekala menyusahkan jugak! bl da show off n tunjuk dia pandai tu yg bengang tuh! kalo x pandai jgn tunjuk diri tu pandai.. rendah diri.. x de rugi nyer kalo bt mcm tu.... aku th org mcm mn sk aku n org mcm mn x sk aku.. cuma aku je terhegeh2 je dtg mcm x de ape2..


act, kat bwh ni gambo ms aku join kakak ira(kak lay) famili day tempat dia keje... RNOKL03.. kat brickfield.. tp famili day ni bt kat Nur Lembah Pangsun, Hulu Langat..

"penat nyer.. erm.. "

"ape nak buat.. da keje"

"bersemangat tul"

"roti ade, air ade... aku da lapo nih"

bahagian aku pon ade walaupon aku ikut sj menyebok.. hahahahhahha

2 comments:

  1. sabar laa wanie..
    bukan semua manusia punye hati yang baik k..
    ade je yang tak kena dengan kita dipandangannya..
    cheer up darling!!

    ReplyDelete