06 August 2009

demam.....

aku da lama x update blog ni kan? x th nak tulis ape n byk keje sikit... pastu demam.. dlm sebulan 2 kali aku demam panas.. alhamdulillah x de ape2.. ari tu ade ambik drh.. mcm kene gigit semut tapi kesan nyer lenguh tgn aku dibuatnyer.. doktor ckp halus sgt urat drh aku nih.. hahhahaha... kene pakai pembesar kanta.. act, aku da pindah dr umah lama aku tuh.. aku duk kat blok sebelah.. blh la.. dr x de... aku duk satu bilik 2 org.. bilik kecik.. sempit tu mmg la sempit.. aku nk ubah posisi pon x leh gak sbb budak bilik aku ni kuat sepah kan brg.. naik pening lak kepala aku.. bersepah2.. aku balik je sapu bilik tu... byk rambut.. aku gase budak bilik aku ni keguguran rambut yg amat serius... aku bt hal aku... bt rutin aku... kekadang bosan gak sbb x bercakap ngan org.. housemate aku sume diam jek ngan aku.. tah ape angin kus2 yg dtg kat beliau aku pon x th.. bila aku balik je tgok2 sume duk dlm bilik.. mcm ni punyer kes tiap2 minggu lar aku balik.. baik aku ngadap muka mak n ayah aku... aku tgh sakit telinga x dgr sebelah.. sengsara.. dlm bdn ade terasa pns sampai telinga blh berdengung.. aku da g klinik da.. bg ubat telinga.. aduh!!! tido pon x selesa.. bangun tido telinga sebelah x dgr...

3 comments:

  1. lor wanie ko sakit lagi ke..
    erm.. hati kau tak gembira ke..?

    ReplyDelete
  2. aku sakit agi... tinge lak wat hal... pas satu ok, st hal lagi dtg... aku ok jek.. cuma tu lar bl da sorg2 ati jadik sedih....

    ReplyDelete
  3. orang da nk kawen mmg susah ati cik tiqah...kuang3....

    ReplyDelete