17 June 2009

keseorangan..

ermmm.... bosan nyer.. aku x th ape yg buatkan aku bosan.. mmg terasa sunyi bila kwn baik aku bercuti 2 bln nih.. cuti bersalin.. rasa2 sok aku nk g tgok dia kat umah mak dia.. tido sana le kot.. hehheheh... kali ni x tahu la tumpang bilik sape plak.. hehhehe.. aku kan suka menyibuk sikit.. bajet manja gitu.. ahakz.. sunyi2.. kwn2 tah ke mana.. hati ni terasa mcm di usir tah kenapa n apa sbb aku di usir.. aku ade bt salah ker? salah tu part mn plak? kdg2 bila nk ilang kan aku ni rs sunyi aku bt2 sibuk ngadap laptop aku kat opis.. ingat nk apply pindah melaka.. x lm lg aku akan mendirikan mesjid... insyaallah.. pindah mlk plak mcm x best sbb da tmpt baru, bos br, kwn pon br.. silap2 ari bulan aku satu bangunan ngan ayah aku.. tp mmg satu bangunan pon.. kat menara TM
MITC.. tah ade post aku ke x.. ramai yg suh aku apply cepat.. tp aku x th nk letak alasan ape.. ade suami lmbt lg.. kang dia nk bukti aku nk bukti kan ape.. tiap2 ari otak aku ni berpusing pikirkan nk beli rumah, nk kawen, nk bli kehendak aku (psp), balik mlk.. da mcm org miong.. org ckp aku x fokus sgt sbb benda2 mcm ni da serabut dlm otak aku ni.. aku skrg da jd org pendiam n kdg2 ckp sorg2.. x ke menakutkan tuh.. perubahan drastik dlm diri aku.. balik2 bukak mudah.com ushar psp.. tp bila bukak je website tu aku pikir baik aku beli yg baru.. puas ati.. kalo yg second ni aku tengok mcm x cukup brg je dia bg.. x th lar kan.. mcm2 ragam manusia zaman skrg ni.. tgok lar dl.. simpn duit dl ke mcm mn ke.. haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... tah lar...

No comments:

Post a Comment