14 May 2009

apsl aku lak????

aku rimas org asyik ikut gaya aku.. terpulang lar nk ikut gaya ape pun... jgn lar sebijik ikut aku.. pastu mrh2 n komen2 aku x tentu psl.. aku x bt slh pon kene mrh gak.. ape nih? brg aku, aku punyer so jgn lar nk guna pastu nk ckp2 psl aku lak... ok utk sume yg follow blog aku nih, sori ar kalo aku guna short form yg korg x paham.. aku selesa tulis mcm ni... terpulang lar kat sape2 kalo nk @ x nk bc blog aku ni.. aku x pakse... aku x blh berubah ikut ape org nk.. sbb aku sndr pon x blh nk ubah org yg aku syg ikut rentak aku.. sbb akan ade memberontak dlm ati dia.. aku trime ape org nk kate aku.. aku x penah nk melenting.. tp kalo da lbh2 n tiap2 ari nk ckp bnde sm bengang jgak le aku.. naik angin ar... ati aku yg skit... kang ckp skit org kate aku ni ape... itu lar ini lar... ahhhh!!! mls nk lyn... lantak lar!! ok chiao!

3 comments:

  1. nape ni kak?..relax2..xmo mrh2 k?..hehe..

    ReplyDelete
  2. btol2..suke-suki jer beliau..klu teror buat sendiri la..lepas tu bace sdiri..uwa..huwa.huwa..

    ReplyDelete
  3. Jgn marah..... bagi pendapat aje tue.....

    ReplyDelete