15 May 2009

alhamdulillah...

alhamdulillah... aku da jual mp5 n mp4 aku.. skunk ni kurang sikit beban aku kat kepala ni.. brg kesygn da jual.. sedih tu ade gak.. tp aku nk wat pe ade byk2 mp4 ni... skunk ni ade mp4 aku sndr.. yg tu syg sgt aku nk jual.. condition dia pun elok agi.. aku nk smpn kalo aku x pakai.. duit yg dpt tu aku msuk blik dlm bank.. td aku g ngan ira ke klcc psl uruskan mp5 aku tu.. ghisau gak kat mmber aku tu.. tggu ari je tu.. aku pun kene stand by gak.. tah dpt temankan dia ke x.. aku hrp sgt2 aku dpt teman kan dia.. dia mmber aku dunia n akhirat... td pun aku jln slow2 ngan dia.. skali jln jmpe sony psp 3000 n 2006.. tgh offer skunk ni... 3000 dlm 899 n 2006 dlm 799.. ni yg ori punyer.. aku pikir kan baik g klcc dari low yat... sbb takut low yat jual brand china punyer... bkn ori... sm bentuk.. tp kite x th bnde tu ori ke x.. ok.. skunk ni aku da x yah nk pikir brg aku lg da... aku nk pikir blik ptg ni.. jmpe kucing kesygn aku!!!! yahooo!!!!!!!!!!!

1 comment:

  1. ko poyozzzz....x yah beli..membazir..simpan duit tu buat pakai kawen ko nanti..

    ReplyDelete