11 May 2009

aktiviti ahad...

camat pg... hehhehehe... ari ni aku ngantok giler... semalam g petrosains.. g ngan ira n adik ipar dia yg kecik skali.. hehhehe.. aku pun nyibuk skali... g tmpt dinosour.... pastu br g petrosains... best giler... nnti aku nk g aquaria lak... nk ajak sape ek? aku ni x best kalo g sorg2... g ramai2 br best..
ni tiket nk masuk petrosains.. ade pakej ngan tgok dinosour.. dewasa RM15, kanak2 RM10..

yg ni lak aku naik go-cart.. bkn kat litar tuh! ni yg men game mcm kat tmpt game kat jj tuh... hahhaha... lps gian aku nk bwk kete n moto.. sj je nk men tekan2 minyak.. yes!

yg ni aku masuk utk tgok wayang 3D.. cite sea dragon.. dewasa RM2, kanak2 RM1.. murah kan?

sj je nk posing kat teater ungku omar ni... da th nnti nk g lg..

bergambo ngan women pregnant.. hehhehehe.. kwn baik aku ira..

mcm btul2 kan? x sgka kreatif diorg nih...

x sempat nk ambik gambo gunung berapi tgh nk letup... sbb kagum sgt..

takut ngan T-Rex kat blakang tuh! tgh gado...

kwn ngan dinosour baik.. aku panggil2 dia sahut.. dgn muka yg comel..

ni adik ipar ira... da mcm adik aku je ni.. hehhehe..

mak yong pun nk jgak...

ni takut2 berani ni tau!

stesen seterusnyer...

aku akan update utk gmbr seterusnyer... tunggu je lar.. hehehhehe... yg x penah naik pun aku naik.. giler aku nih.. mn dpt berani tu aku x th lar.. naik go-kart lar, naik terowong bpusing lar... naik kapal terbang g plantar minyak lar... yg aku gerun tu.. g tmpat tido org yg bkerja kat pelantar minyak tu... atas tu ade patung tgh baring beselimut putih... aku bab2 mcm tu start le takut... aku x masuk... aku jengah dr luar je.. hehhehehe..

4 comments:

  1. best tue..... akak dok kl pun x jejak kaki lagi kat situ..... tgk lah satu hari nnt....

    ReplyDelete
  2. wa..aku nak g x pergi2 lagi..hampeh..xpe..dapat gaji aku fly g sane..hahaha...who want go with me???hahaha

    ReplyDelete
  3. kire ok le tu... ko da g aquaria.. aku da g petrosains.. hehehehhe..

    ReplyDelete
  4. waaa.. bestnye! wanie amek gambar sendiri...
    caya laahh!!!

    ReplyDelete