15 April 2009

x th nk bt ape..

erm... ari ni x th nk bt pe... pg ni td dlm sejarah idupku lps da lm x kuar, ari ni kuar g site ngan geng2 aku... huahuahuahua.. akhirnya! terkial2 aku.. nsib baik geng2 aku ade... kalo x aku st hapa pun x th.. ari ni aku rs mcm nk g mn2 tp mcm mls... coz wet x de.. aduh! ari ni ade psr mlm... aku nk g jln2 kat sn cr plug charger utk mp4 aku.. hehehhe.. smlm aku charge pakai plug seterika.. bengang je minah kat umah tu.. sape lg.. minah perasan diri dia bgus lar... aku bt x th je.. lantak ko le... aku duk dlm bc novel ker membongkang ker lg bagus.. dr mlyn org mcm tu.. bkn nyer aku x blh idup pun.. pejam celik pejam celik, lm gak aku x bckp ngan dia... x th lar dia trs ke x.. sbb dia tu x de perasaan.. erm... ari ni ingt nk round2 psr mlm... pastu blik umah ar.. mlm kang x yah mkn sbb da kenyg.. balunkan lauk kat restoran mamak td.. hehhehe.. so.. kite enjoy!!!!!!

4 comments:

  1. kamu.. keje kat mid ek? kita dulu kat boulevard tp dah moved to a new place.. switch job! kalau tak leh lunch same2 kan.. :)

    ReplyDelete
  2. eleh... geli jek si emy nih.. ala2 marcell gitu...

    ReplyDelete
  3. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    weii...
    waa... kO still tak Ok dengan dea ke babe?

    ala tanak la gadO lame2...
    erm.. ntah.. akU pandai cakap je...
    kn? hehe

    <3 wit luv, Qa~

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  4. aku diam lg.. aku mls nk lyn mmber ngata kau mcm2... lyn gitu2 je... x de lar rapat sgt.. rapat sgt dia akn pergunakan aku... da fhm sgt..

    ReplyDelete