07 April 2009

sylvanian families


ni dia sylvanian families... welcome...
hahahha.. da dpt hobi br... best nyer.. smlm aku g mid ngan hafiz (opismate) cr bj keje.. lastly aku jmpe st anak patung comel.. comel giler ar... siap ade umah, n mcm2 ar... harga leh thn... nk wat mcmn.. dl ms kecik x dpt bli bnde2 mcm nih... da keje ni br dpt... nk bli skit2... pastu bt koleksi... hobi br... yihaaaaaaaa!!!

6 comments:

  1. perk..... ini hobi org kaya..... utk anak manja gitu.....

    ReplyDelete
  2. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ko ni macam2 laa.. huhu~

    btw thanks tau concern dengan aku..
    erm aku segan laa nak share citer sedih aku
    ngan kawan-kawan.. eer,,,

    <3 wit luv, Qa~

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  3. to tiqah,
    la pulak... apsl segan??? aku syg kat kwn2 aku.. tlampau syg le kwn2 aku pijak kepala aku... men2 kan aku..ade je yg x kene.. tp aku da maafkan da sape yg bt kat aku mcm tuh..
    to kak ruziah,
    ala... bkn nyer bli slalu... da le sorg2 kat kl... kwn je la ngan anak patung.. nk bela kucing x leh.. nnti kene bambu ngan bdak2 umah.. anak ptung jd la.. kat umah tu teddy bsr giler pun ade.. kite bli kat pdg bsr dl.. hahahahaha

    ReplyDelete
  4. ko kecoh la beb..mene tempat ko nak letak bende 2 semua kat umah..umah da la sarat n barang2 lagi ko nak tambah kn sarat nyer..cuba ko cari hobi mcm memasak ke..ko 2 da la x lame lagi nak kawen..ish..ish..ish..

    ReplyDelete
  5. ngah... kalo jeles tu ckp la... x penah plak ssh kan ko cr kan tmpt tuk hobi aku tu n mntak ko bli kan brg2 tuh... memasak tu akan dtg sndr dlm lahiriah diri seseorg.. wah! falsafah dlm idup..

    ReplyDelete
  6. hobi orang kaye..baru dapat bonus gitu...

    ReplyDelete