21 April 2009

cite klakar...

ari ni br le dpt update blog aku... setelah sekian lmnyer... aku byk keje.. g site.. settlekan ip dgn org APNIC n NIS.. aku ade cite klakar.. dgn permintaan mmber aku, faiz... kitorg g site... blik je dr site kitorg g food court kat area bangsar village.. mkn ns kukus.. pergh! sodap.. tp aku x leh msuk lg sbb da kenyg... pastu aku singgah kat bank rakyat.. masuk kan duit... act aku sk sgt menabung.. agaknye kalo aku start dr sek dl duit aku da byk kot... leh smbung blajar degree terus.. pastu master.. pastu phd.. hehehhe... sok2 aku nk ajar anak aku menabung... best tau menabung... duit syiling... duit kertas.. bl menabung kite rs jimat.. nk bli pape kite x yah nk mntak org.. pastu dgn mate kuyu n ngantok faiz ni g antar aku kat opis.. smpi opis dia cite kat aku.. dgn penuh perasaan yg mndlm.. yg dia beratur nk masuk parking kete.. punyer le lm dia tunggu.. last2 dpt msuk.. dia scan kad nk msuk... tp x leh msuk jgak.. sbb sblum ni dia penah kene scan kad x blh... last2 tgok blik kad tu bkn paskad keje dia.. rupenye touch n go... hahahhaha... cover macho beb mmber kite tu.. nsib baik org x nmpk.. kalo x kene gelak.. faiz..faiz.. kalo aku ade kat situ mmg aku gelak tergolek kat situ.. sbb da biase ngan touch n go scan kat tol.. mate da kuyu.. otak pikirkan tilam yg da bentang luas... hehehhehe...

2 comments:

  1. mmg lawak. ngape dia ngantuk sgt.... mlm buat apa....

    ReplyDelete
  2. beb, harum sundal malam kan banyak je kat kedai bunga dlm malaysia ni.. pasar pun ada, bit pricey... its just that kat malaysia ada satu warna je.. putih, common.. kalau kat medan u can get very rare color cam pink, peach, biru... smells great!

    ReplyDelete