13 April 2009

andainya diriku ini dimanjakan..

best nyer kalo dpt g pantai!!!!!!!!!!! mcm ni lar pemandangan kat penang dl.. thn lps aku ade g outstation dgn bos aku... ms tu kitorg br lps abis keje dr exchange komtar.. bl ptg, kitorg lalu tepi pantai dgn kete sbb bos aku pun sk pemndangan tu gak.. bl mlm aku duk lpak ngan mmber aku..bos aku x ikut sbb dia penat drive dr kl smpi penang... aku lak jdik bos.. duk sblh.. hahahahha.. bl tgok mcm tu kesian lak kat bos aku.. tp nk wat mcmn.. aku x reti drive.. huhuhu.. ms tu tenang giler dpt jmpe pantai... duk kat situ dr kul 9.30 mlm smpi kul 1 pg... hahahha... duk atas tembok ngan mmber smbil lyn perasaan.. ms tu first time aku bt keje giler tanpa pengawasan mak ayah aku.. hahhahaha... aku mmg x reti blik mlm.. tkut.. kalo blik lmbt2 ni.. tp bl g komtar dl aku rs x leh lps kan peluang tgok pntai sepuas2 puas nyer.. nsib baek mmber aku ghajin lyn aku.. mn x nyer dr langkawi dia redah laut bwk kete dia.. aku nk round st penang.. mmg best.. lg st kan.. aku teringin nk kan umah mcm nih!tenang je.. siap ade kolam, pastu keadaan sekeliling ala2 elit.. giler ar... mmg aku x keje kalo dpt umah mcm ni.. snggup duk umah.. hahahha.. tp sape plak nk bg duit..huhuhu.. cantik kan kekuasaan Allah.. dgn matahari terbenam di sebalik gunung ganang.. keindahan yg x de tandingan nyer... seakan-akan Allah menunjukkan suasana syurga yg Allah jnjikan.. " Ya Allah, kau masukkan lah aku ke dalam syurgamu dan ke dalam golongan orang-orang yang beriman"

No comments:

Post a Comment