03 March 2009

kenangan.. tetibe je..

Aku ni tringin nk g pantai @ air terjun.. x de geng lar nk g.. blik mlk je aku da mls nk kuar.. rs cam nk ajak famili aku g sagil ker, mn2 ar... psl duit tu mmg x de hal.. sbb skunk ni aku pcy Allah akan bg rezeki jika Dia izinkan.. kwn2 sume yg da kawin, yg ade hal msg2 so g mn2 aku pyh skit.. dpt duk tepi pntai lyn lagu.. pergh!!!! syok nyer.. hehehe.. kat kl ni kene ade transport org bwak kan.. kalo x ssh diri sndiri.. ape aku merepek nih! aku skit kepala tgok no ni.. kene lak audit projek lm2.. sakit2.. nk settle kan tp mkn ms.. kene la bt pelan2.. aku ni bab2 no x braper sgt.. bkn bodo x pndai.. huhuhuhu.. kene cr vendor mn yg tlbh byr n tkurg byr.. pastu ade lak accrual balance.. wah! tringt aku dl kat sek teknik blaja akaun.. pg blaja blik sek, mkn kat kantin.. makcik kantin da msk sdp2.. tp x de la sesdp mak aku msk.. mak aku msk agi sdp dr tmpt len @ kdai2 len. air tgn mak tu pntg.. kene bratur nk ambik mknan.. pastu cover2 cun dpn aspura.. tu bkn aku.. kwn2 aku.. aku slamber je dl.. mkn cpt2, gelojoh tp ade kewanitaan tuh!.. hahahhaha.. siap2 g solat br g duty ptg kat perpustakaan.. aku dl ketua harian kat lab.. anak2 buah aku dl biase2 je dgn aku.. sume st kpala.. aku ni dl jht x jht sgt la.. hahahha.. tp anak ni ikut ckp woooo!!!! time blaja aku serius.. wlaupun perakaunan tu aku x pndai tp aku cb gak.. blik dr duty aku blik solat siap2... mlm aku study agi.. blh dikatekan 12 jam aku study dl.. nmpk je aku men2.. tp aku komitmen ngan study aku.. prep smpi kul 10 berenti minum pastu smbg smpi kul 12.. kekdg aku x berenti.. aku straight je smpi kul 12.. sok pg smpi klas ngantok.. byk kali gak aku g toilet bsuh muka.. slalu aku tido time BM n Pendidikan islam.. hahahhaha.. tu je yg cikgu ngajar mcm x ngajar... baik x yah ngajar.,.. sbb tu time SPM kuar aku frust giler.. aku da usaha.. mcm2 doa aku bc.. last2 dpt result tu.. percubaan aku ok.. aku x ckp SPM aku x ok tp blh la....org yg aku lukakan mak n ayah aku.. x sorg yg th ati aku mcmn time tu.. aku diam je sbb thn sebak2.. tiap2 mlm aku tido lmbt tmenung mcmn aku nk smbg blaja.. time keje skunk ni aku nk rs mcmn blaja kat U.. doakn aku tetap kan pendirian cr ilmu dunia n akhirat wlaupun aku da kawin.. Amin..

ni le lencana aku dl...

aku nyer kwsn sek... sek ni byk kenangan...

2 comments:

  1. ko banyak merapu sambil makan ikan kerapu la ko..ngeh5

    ReplyDelete
  2. ikan kerapu pun aku x usik ni kan pula nk merapu

    ReplyDelete