13 March 2009

bt keje giler

hahahhahha.. ari tu aku g amcorp mall ngan kak ruziah ambik brg avon.. pastu kitorg mkn kat mcd.. da lm giler aku x mkn mcd.. sjk boikot ni.. lg st mcd ni leh wat kan aku gemuk skjp.. tah ape tah diorg ltk aku pun x th.. bdn aku ni cpt gemuk cpt kurus.. x mkn kurus le aku.. kalo mkn naik le jwbnyer.. pas tu kitorg berenti kat stesen universiti.. aku nk g ambik no2 umah sewa kat board flat vista angkasa.. yg klakarnye aku ckp kat kak ruziah " kak, ambik je.. mcm men tresure hunt lak" hahahha.. aku tarik2 kertas tu dgn sepenuh ati.. mcm kjr ms.. pastu aku tnye dia "kak, nk naik train ker nk jln kaki dr sini?" kak ruziah jwb "jln kaki ar.. nk rs gak.. mencabar ni".. cb byg kan dr vista nk ke cygal.. yg klakar nye kitorg mcm itik msuk reban ayam.. terkatik2 kat tepi jln.. aku yg pakai bj kurung ni terlompat tnye mcmn nk lintas kat jln bsr tu.. da mcm sudin 'screen test' dlm cite seniman bujang lapuk.. hehehhe.. tergelak2 bl lintas jln bsr.. naik semput aku.. ceh! jln short cut lak kat tepi bangunan opis aku tu.. nsb baik le x de ular ke ape ke.. hehhehe.. aku smpt gak ambik gmbr.. ala2 candid gitu..


terperasan aku ambik gambo hehehhehhe..

ketawa smpai semput tp leh gelak lg..

2 comments:

  1. eleh ko mmg sUke gelak ar wani.. heheh
    weii kO da foLLow blog aku belUm?

    ReplyDelete
  2. da.. tiap2 ari aku follow blog ko..

    ReplyDelete