12 February 2009

aku kah yg berslh???

ceh wah! ayat x thn... erm.. ari ni aku dtg lmbt.. tp x le lmbt mcm ari tu kul 9 br smpi.. aku mntak tlg adik cayunk aku antar g keje.. sian dia.. aku tgok dia tu da x mcm org da.. serabut je tgok.. x ckup tido.. kalo leh aku x nk nyusahkan dia tp tpakse la.. aku kene ade transport st gak ni.. bl lg ni.. aduyaiii!!!!!!!!! kalo aku ade transport aman life adik aku.. aku tggu lm gak kat bwh.. ingt kan dia x blik keje agi.. aku x col dia sbb kang kene ngamuk x tntu psl.. sib baek dia hint aku bg msg tnye ade kat ane.. br aku perasan moto dia da ade kat tmpt parking.. kalo x duk tcongok aku kat situ.. hehehhehe.. lurus bebenor.. time ksh ngah sbb antar kak long g opis.. nyusahkan ko agi.. huhuhuhu.. aku mcm trs nk bt umah dkt agi dgn opis.. kalo tido opis pun agi baek.. erm.. smlm tgok cite Spa Q.. tah ape2 tah.. mkin lm skit ati plak aku tgok.. pastu tgok anak betong.. dia kene dia.. yg ni nk kan ni.. yg tu nk kan tu.. poning tgoknye... lyn je la cite tuh! hehehhe.. ingt ari sbtu nk g tgok mak angkat aku.. tah pe kabo le.. da lm x jmpe mak buyung(ira).. smlm kakak dia (kak lay) da col bl nk dtg.. rs bslh agi.. fuh! bpeluh mjwb soklan2 artis ni.. aku rs better aku g pg blik ptg.. segan lak nk tido sn sbb husband ira ade.. yeeeeeeee.. mggu dpn da blik da.. leh tgok keadaan ayah mcmn.. aku sng ati skit sbb tgn ayah ok da.. trs nk bg cdgn suh ambik kete kecik je.. myvi SE ke.. kete favourite aku tuh! hehehhe.. bl nk bli kete ni.. leh wat drift @ impak maksima.. wahhahahhawahahaha.. aku drift?? jeng..jeng...jeng.. k ar.. opis mate aku pggil soru.. kang smpat aku ltk le ape2 dlm ni... chiao!

No comments:

Post a Comment